The Tivoli

Din kompletta nöjesarena

Söker ni något utöver det vanliga till företagsfesten, kick-offen, jubileet eller födelsedagsfesten skräddarsyr vi evenemanget med mat, dryck och förstklassig underhållning efter er budget och önskemål.

Ert nöje är vårt nöje! Har du några planer du vill förverkliga så hjälper vi dig gärna att göra det möjligt. Hit har många företag hittat som velat bjuda sin anställda och kunder på evenemang utöver det vanliga.

Vi har plats för upp till 1000 stående personer, eller 300 sittande matgäster och 500 personer för buffé. Allt uppdelat på sex olika salonger där man enkelt kan separera eller slå ihop de olika rummen beroende på omfattning och önskemål.

För mindre sittningar rekommenderar vi vår mysiga intima Backstagebar eller Gräddhyllan en trappa upp med utsikt över stora scenen. Är ni ett större sällskap kanske vår amerikanskinspirerade Vinylbar eller Tivoli-salen med stora scenen passar bättre.

I anslutning till Tivolisalen har vi vår Allsångsbaren, som är precis vad det låter som och lite till. I vår nyaste avdelning Cirkus har man egen ingång från havet och en ”in the round-scen” där möjligheterna till ett lyckat evenemang inte kan misslyckas. Här hittar du en karta och översikt över hela lokalen.