Per Gessle

Per Gessle

Support: Good Harvest

Vi är otroligt stolta att kunna berätta att en av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén startar på fantastiska Sofiero Slott i Helsingborg den 6 juli och avslutas på Sundbyholms Slott i Eskilstuna den 19 augusti.Biljetterna till denna efterlängtade turné – som kommer bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär – släpps nu på torsdag den 24 november kl 9.00.

--------------------------------------------

Med rötterna i den amerikanska folktraditionen har duon Good Harvest etablerat sig som ett av den reformerade genrens mest spännande namn. Duon, som består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson, träffades när de spelade i samma band i hemstaden Falun. När bandet splittrades insåg duon att de inte behövde några andra än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de ville. Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest till sitt eget skivbolag. Idag släpps äntligen duons första fullängdare någonsin som har döpts till ”In a Life and Place Like This”. Under våren 2016 genomför Good Harvest sin första headlineturné någonsin och vi kan nu presentera ett stort antal sommardatum i både Sverige och Europa - både på egen hand och som öppningsakt för Kris Kristoffersson och Per Gessle.

I skrivande stund har Good Harvest delat med sig av en EP och ett större antal singlar, som alla har tagits emot med glädje av deras ständigt växande fanskara. Förra hösten agerade duon förband åt Christian Kjellvander under dennes Sverigeturné, och i sommar kommer de även att öppna för självaste Kris Kristofferson under hans Sverigespelningar. Good Harvest har inlett 2017 starkt i och med singeln ”Pilgrim” som uppfyllde precis alla förväntningar man kan ha på en duo av detta slag. Nu bjuds vi äntligen på ytterligare musik från Good Harvest i form av debutalbumet ”In a Life and Place Like This”. Ett debutalbum sällan så efterlängtat – räkna med att få höra det bästa under sommarturnén.