Biljetter

Förköpsbiljetter:

Finns direkt under respektive programpunkt här på vår hemsida och även på www.tickster.com

Vid problem med internetbetalning kontakta Tickster kundsupport:
0771-47 70 70 kundtjanst@tickster.com


Återköp av konsert/ menybiljett:

Vi kan tyvärr inte köpa tillbaka några biljetter. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden till ditt köp och inga pengar betalas tillbaka.

Vad vi däremot kan göra är att hjälpa dig att få din biljett såld. Tickster har utvecklat en betaltjänst för säker försäljning av biljetter i andra hand kallad Tickster Resale. Mer information om hur Tickster Resale fungerar hittar du på resale.tickster.com


Biljettförsäljning via ombud:

Helsingborg: Helsingborg Arena, Mellersta Stenbocksgatan 14
Helsingborg: Dunkers Kulturhus, Kungsgatan 11
Helsingborg: Spelmannen på Väla [DIREKTEN]
Lund: HepCat STORE, Sankt Lars väg 21
Höganäs: Bogrens Direkten, Storgatan 55
Ängelholm: Direkten Krysset, Storgatan 30
(Vi köp hos ombud så är serviceavgiften 10 kr högre per biljett än om man köper direkt online)


Överblivna biljetter:

Överblivna biljetter säljs i kassan när dörrarna öppnas samma kväll. Observera att biljettpriserna på plats är 20 kr högre än om ni köper förköpsbiljett direkt på nätet.


Menybiljetter:

Menybiljetter bokas per telefon på kontorstid (vardagar 10:00-16:00) direkt via hemsidan under BOKA BORD och kan EJ bokas genom andra återförsäljare. Mer info under respektive programpunkt.


Åldersgräns:

13-årsgräns gäller på alla konserter om inget annat anges. Gäller även i målsmans sällskap! Detta beror pga Socialstyrelsens regler och rekommendationer gällande ljudnivåer. Baren är alltid öppen för er som är över 18 år. När konserten är slut måste alla under 18 år lämna lokalen. På helgerna brukar konserterna vara slut senast 23.00.


Att tänka på:

Tänk på att det kan vara hög ljudvolym på livekonserter, använd öronproppar om du är rädd om dina öron. Det är förbjudet att medföra föremål som kan tillfoga skada. Flaskor och burkar är INTE tillåtet. Kamera, ljud- och bildinspelningsutrustning får inte användas utan tillstånd.

Köpta biljetter återlöses eller bytes ej. *Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset (ej serviceavgiften) via respektive återförsäljare. Tänk på att biljetten är en värdehandling och att du inte får någon ersättning om du tappar bort den.

Får jag fotografera konserten?

Nej! Det är inte tillåtet att fotografera eller att spela in ljud och bild under föreställningen. Mobil- och små kompaktkameror får i regel medtagas in på spelplatsen men det betyder inte att de får användas. Systemkameror med löstagbara objektiv får ej medtagas in. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!